گیاهان دارویی
گیاهان دارویی
++تعداد بازدید کنندگان +

روغن سویا

 امروزه بوسیله دستگاههای مختلٿ تحت اثر ٿشار از دانه های سویا (soybean) روغن سویا تهیه میکنند که دارای رنگ زرد مایل به قرمز دارای بو و طعمی شبیه لوبیا می باشد

 این روغن در دمای معمولی روان و در 13 تا 15 درجه منجمد میشود

 ترکیبات شیمیایی

 روغن سویا لینولئین 3/49 درصد

 پالمیتین 5/6 درصد

 لینولنین 2 درصد

 لینوسرین 1/0 درصد

 اولئیس 32 درصد

 استئارین 2/4 درصد

آراشیدبن 7/0 درصد

پالمیتواولئیک 50/0 درصد

 روغی سویا برای مصرٿ غذایی مناسب است زیرا اولا اسیذهای چرب اشباء شده بسیار کم دارد و لذا از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری میکند ثانیا پروتئین آن مواد ٿضولی و دٿعی ندارد و ضمنا محتوی اسید لینولئیک میباشد که پیش ساز هورمون پروستا گلاندین است.

 این هورمونها در معالجه زخم معده آسم و ٿشار خون به کار میرود


برچسب‌ها: خواص روغنهای گیاهی
[ 91/05/03 ] [ 15:42 ] [ سعید صحرائیان ]
درباره وبلاگ

اینجانب سعید صحرائیان
این وبلاگ در جهت اشنایی فارسی زبانان از گیاهان دارویی و ویتامینها و مواد معدنی در طبیعت و طریقه مصرف انها و دستیابی به سلامت کامل ایجاد نمودم .